Ugrás a tartalomhoz

Szolgáltatás megrendelés

Eladna, Vásárolna, Hitelfelvétel előtt áll vagy a már meglévő hitel/kölcsön biztosítékául szolgáló fedezet értékének felülvizsgálata/aktualizálása szükséges? Becsültesse fel ingatlanát-, ingóságát vagy vagyontárgyát, több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal és országos lefedettségünkkel leszünk a segítségére!

Megbízási díjaink arányosak az elkészítendő értékbecslés ráfordításaival és az Ön által megrendelt értékbecslés felhasználási céljával. Eltérő követelményei vannak az értékbecslés készítésnek, természetesen nem csak formai- és tartalmi, hanem a meghatározandó értékek vonatkozásában is, pl.: hitelfelvétel esetén alapfeltétel a hitelbiztosíték érték megállapítása, de vannak olyan esetek is amikor likvidációs érték szükséges.

Hitel/kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlanfedezet forgalmi értékének és hitelbiztosítéki értékének érték-felülvizsgálatát a rendelkezésére bocsátott korábbi Értékelési szakvélemény alapján készítjük. A statisztikai (a Takarék Index felhasználásával) vagy desktop (az aktualizált érték számítása három vagy több összehasonlító adat alapján valósul meg) módszerrel, bizonyos esetben teljes körű helyszíni szemlés értékbecslés formájában.

További részletekről és feltételekről a mindenkor hatályos ÁSZF -ből tájékozódható, aktuális megbízási díjainkat a mindenkor érvényes Díjtáblázat tartalmazza, a megbízás benyújtásához csatolandó dokumentumokhoz segítséget nyújt a ,,Műszaki szakértői, Ingatlan-, Ingóság- és Vagyonértékelési, Érték-felülvizsgálati tevékenységhez szükséges dokumentumok listája”1

Megbízását annak típusának megfelelően a Kapcsolódó dokumentumok között található nyomtatvány egyikének elektronikus kitöltésével és központi e-mail címünkre ( ingatlanzrt@takarek.hu ) történő továbbításával nyújthatja be. Az abban foglalt adatok és információk feldolgozását - amennyiben szükséges további egyeztetést - követően visszaküldjük az Ön részére, mely már tartalmazni fogja a megbízás díját is. Fontos, hogy megbízást az Önre releváns nyilatkozati pontok kitöltésével, annak aláírásával, központi e-mail címünkre (ingatlanzrt@takarek.hu) történő elektronikus úton továbbításával és a megbízási díj pénzügyi rendezésével véglegesítheti.

1 A benyújtandó dokumentumok köre a megbízás tárgyának ismeretében és annak helyszíni szemléjét követően változhat!


    Kapcsolódó dokumentumok: