Nyomtatási nézet

Életbiztosítás

Rugalmas befektetést keres, amelyhez még életbiztosítási védelem is kapcsolódik?

Allianz Bónusz Életprogram - Befektetés és biztosítás

Az Allianz folyamatos díjfizetésű életbiztosítása segít, hogy tudatosan készülhessen jövőjére, és céljai megvalósításához egy olyan eszközt kapjon a kezébe, amely személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat tartalmaz.

Allianz szolgáltatások

A Bónusz Életprogram a piacon az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás, amely öröklési illetékmentes, és a törvényben foglalt feltételek teljesítése esetén kamatadó-mentes befektetésre ad lehetőséget.

Az Allianz Bónusz Életprogram választása esetén a hosszú távú lojalitást vonzó kedvezményrendszerrel honorálja az Allianz Biztosító.

Az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókokban szakértőink segítenek kiválasztani az Ön élethelyzetének és elvárásainak legmegfelelőbb megoldást mind a befektetések, mind a biztosítási fedezetekre vonatkozóan.

Miért ajánljuk Önnek szívesen az Allianz Bónusz Életprogramot?

  • Bárki számára elérhető életbiztosítás, ahol az alapbiztosításban nincs egészségiállapot-felmérés.
  • Az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás (alacsony TKM értékek).
  • Egy szerződésen belül kiemelkedően sok befektetési lehetőség: 15 eszközalap, különböző befektetési portfóliók – a legbiztonságosabb eszközalapoktól a legkockázatosabb eszközalapokig minden ügyféligényt kielégítő kínálat.
  • Rugalmas tőkekezelés – korlátlan és ingyenes átváltási-, átirányítási lehetőségek, eszközalapok arányának rendszeres rögzítése.
  • Kiemelkedő biztosítási védelem – közlekedési baleseti halál esetén 3 000 000 Ft plusz szolgáltatás.
  • Kiterjeszthető biztosítási védelem az egész családra – 8 féle kockázati fedezet, amelynek keretein belül 500 Ft havi díjért kiegészítő külföldi utasbiztosítás is köthető.
  • Kamatadó-mentes befektetési lehetőség (a törvényben meghatározott feltételek fennállása esetén), öröklési illetékmentesség.
  • Az Allianz Ügyfélportál szolgáltatás keretében megtekinthetőek a szerződések adatai, illetve  tranzakciók indíthatóak.


Ráadásul a Hozamfigyelő szolgáltatással még nagyobb biztonságban érezheti magát, hiszen Ön helyett az Allianz Biztosító figyeli befektetései értékének alakulását. Ön megadhatja, hogy egy-egy eszközalap esetén milyen mértékű árfolyam-elmozdulás vagy egy adott árfolyam szint elérése esetén kér tájékoztatást , és ennek bekövetkezésekor a Biztosító értesíti sms-ben, és/vagy e-mailben, így Önt nem érheti meglepetés! A szolgáltatás kiegészíthető az automatikus átváltás funkcióval, melynek alapján a Biztosító az Ön által meghatározott mértéket meghaladó árfolyamcsökkenés esetén az alacsony kockázatú Árfolyamgarantált Állampapír eszközalapba váltja át a kiválasztott eszközalapban elhelyezett egységeit.

 

Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram

A jövőről való gondoskodás fontos feladat mindenki életében, legyen szó saját vagy családja biztonságáról. A megtakarításai elhelyezésére az Allianz Életprogram rugalmas megoldást kínál akár a befektetések, akár a biztosítási védelem tekintetében.

Az Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram keretében nagyobb összegű befektetést helyezhet el kedvező kondíciók mellett.

Bővebb információért, a szerződés megkötéséért látogasson el bármelyik Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókba!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek