Untitled

Változások az elektronikus csatornákban
Tisztelt Ügyfelünk!

A takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank egyesül a Takarékbank Zrt-ben. Novembertől a Takarék Csoport egyetlen univerzális kereskedelmi bankja több mint 1,1 millió ügyfelet szolgál ki és az ország legnagyobb fiókhálózatát működteti. A Takarékbank Zrt. mérlegfőösszegét tekintve az ország ötödik legnagyobb pénzintézetévé válik. A jogi egyesüléssel egy időben várhatóan a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. informatikai rendszerét is egyesítjük a Takarékbank Zrt. már működő hálózatával, mely az elektronikus bankolást is érinti.

Az informatikai átállás eredményeképpen a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. ügyfeleként jelenleg használt Netb@nk helyett, várhatóan 2019 novemberétől a Takarékbankban használt Takarék Netbank (Electra Internet Banking) szolgáltatást használhatja Ön is.

A Takarék E-bank (telepített Electra Banking) szolgáltatást ügyfeleink a továbbiakban is használhatják, azonban az egyesülést követően e szolgáltatás funkciói a jelenlegitől eltérhetnek. Erről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk az érintett ügyfelek részére.

Kérjük, tekintse át az alábbi linkre kattintva az új Takarék Netbank felhasználói kézikönyvét és tekintse meg a használatot segítő videóinkat.

https://takarekbank.hu/netbank

Örömmel tájékoztatjuk továbbá, hogy az egyesülést követően, a Takarék Mobilapp is rendelkezésére áll majd! A Takarék Mobilapp egy modern, könnyen kezelhető, átlátható szolgáltatás, mely minden olyan funkciót tartalmaz, amit a Takarék Netbank is.

A Google Play áruházból és az Appstore-ból letölthető alkalmazást az egyesülést követően – várhatóan 2019. november 6-tól - tudja majd használni!

Az alkalmazás letölthető az alábbi oldalról:

https://takarekbank.hu/netbank

Kérjük, az egyesülésre tekintettel megtartásra kerülő bankszünnapról és egyéb tudnivalókról tájékozódjon honlapunkon!

Törekszünk arra, hogy az egyesülés a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon Önnek és bízunk benne, hogy a Takarékbank Zrt. szolgáltatásai elnyerik tetszését!


Üdvözlettel:

Takarék Csoport