Untitled

Névváltás
A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. és a Szövetkezeti Hitelintézetek integrációs törekvései 2015 óta zajlanak. A szövetkezeti hitelintézeti integráció a szövetkezeti hitelintézetek együttműködése, amelyet annak érdekében hoztak létre, hogy az ügyfeleiknek, a betéteseiknek több és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Az integrációs folyamat következő lépéseként, 2018. június 25. napjától az FHB Jelzálogbank Nyrt. Takarék Jelzálogbank Nyrt. néven, az FHB Ingatlan Zrt. Takarék Ingatlan Zrt. néven és az FHB Lízing Zrt. Takarék Lízing Zrt. néven folytatja tevékenységét.

A névváltás teljessé teszi a Takarék Csoport tagjainak egységes márkanév alatti működtetését, amellyel hosszú távon megvalósítandó célunk felépíteni Magyarország egyik legnagyobb bankcsoportját. Az érthető és átlátható kommunikációban hiszünk, folyamatos fejlesztési törekvéseink középpontjában az egyre magasabb minőségű ügyfélkiszolgálás áll. Működésünket az emberi kapcsolatokra alapoztuk, mely alapelvünket a jövőben is megtartjuk.

Az integráció eredményeképpen továbbra is átlátható és megbízható, valamint még stabilabb és változatlanul professzionális bankként állunk rendelkezésére. Bízunk benne, hogy a jövőben is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt.

A névváltozás Ügyfeleink jelenleg hatályban lévő szerződéseit nem érinti, Önnek tehát semmilyen teendője nincs a névváltozással összefüggésben. Szerződése/szerződései változatlan kondíciókkal és feltételekkel maradnak hatályban.