Nyomtatási nézet

FHB Családi Kedvezményprogram

Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. nem véletlenül a család bankja, hiszen célja a családi igények minél szélesebb körű kiszolgálása, számukra a legkedvezőbb pénzügyi megoldások nyújtása. Most érdemes szorosabbra fűzni családi kapcsolatait!

A szoros családi kapcsolat rengeteg előnnyel jár!

Útjára indítottuk az FHB Családi Kedvezményprogramot, amellyel azon családtagoknak kínálunk kedvezményes szolgáltatásokat, akik:

  • közül legalább ketten rendelkeznek FHB bankszámlával, és
  • családi összetartozásukról írásban is nyilatkoznak.


A Családi Kedvezményprogramhoz való csatlakozás előnyei:

  • A mindenkori havi számlavezetési díjból 50% kedvezmény jár*
  • Díjmentes és kedvezményes eseti és rendszeres átutalási tranzakciók a családi körbe bevont számlák között: havi 2 db díjmentes átutalás után a további átutalások díja is csak 50Ft/ db**
  • Lekötött betétben elhelyezett megtakarításait kiemelt kamattal jutalmazzuk:
  • 3 hónapra 5,25% (EBKM: 5,25%),
  • 6 hónapra 6,00% (EBKM 6,00%),
  • 12 hónapra pedig 6,00% kamatot (EBKM: 6,00%) fizetünk forint megtakarításaira!

Amennyiben a bankszámla tulajdonos a betét lejáratát megelőző 2. munkanapon nem rendelkezik családi körbe bevont bankszámlával, úgy a betétre fizetett kamat a betét lekötésének időpontjában érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott és a betét futamidejére érvényes nem akciós kamatmértékkel egyezik meg. A fentiekben feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, vagy 12 havi betétlekötésben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 3,00%-4,75% (Nem akciós EBKM: 3,03%-4,84%).

A honlapon megjelenítetett adatok tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű. A részleteket és a további feltételeket a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, a Lakossági Bankszámla Hirdetmény és az Üzletszabályzat tartalmazzák.

EBKM (egységesített betéti kamatláb mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

* Az FHB Optimum, FHB Aktív, FHB Prémium és FHB Flotta Optima számlacsomag esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.
**Az FHB Optimum, FHB Aktív, FHB Prémium, FHB Flotta Optima és FHB Flotta Prémium számlacsomagok esetén nem értelmezett a kedvezmény. A kedvezmény a Családi Kedvezményprogramhoz csatlakozott bankszámlákon, bankon belüli átutalások esetén érvényesíthető.

A(z) FHB Családi Kedvezményprogram az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek