Takarék Ingatlan
Nyomtatási nézet

Ingatlanközvetítés bemutatása

Adjon fel ingatlanközvetítési megbízást a Takarék Ingatlan Zrt-nél és kerüljön ki ingatlanhirdetésével az Otthontérképre!

 

A Takarék Ingatlanközvetítés olyan egyedülálló szolgáltatás csomag, amely egyedi és hatékony megoldás a keresőknek és eladóknak egyaránt.

Cégünk 2008 februárja óta a magyar ingatlanpiacon az úgynevezett egyablakos módszerrel, a lakás és pénz egy helyen elv alapján az ingatlanközvetítéssel egy időben teszi elérhetővé a teljes banki és pénzügyi termék palettát az ügyfelek számára.

Ügyfeleink online is felvehetik a kapcsolatot szakemberinkkel, akik az ingatlan, banki és biztosítási termékek mellett az energetikai tanúsítvány megrendelésében is segédkeznek. Természetesen szolgáltatásaink széles köre meg is rendelhető a kényelmes és praktikus online felületen.

Ingatlanjaink kínálata a saját fejlesztésű projektek mellett nagyrészt a megbízásokból származó, ún. szabadpiaci ingatlanokból áll. A bajba jutott adósoknak „Nagyobból a kisebbe” lakáscsere programmal, szabadpiaci értékesítés lehetőségével, új, kedvezőbb konstrukciókkal nyújthatunk segítséget.

Közvetítői szolgáltatásunk a lehető legkedvezőbb árakkal párosul, hiszen online ingatlanközvetítési megbízás alapján eladásra kínált ingatlanját, akár 2,5%+Áfa megbízási díjért értékesítjük!

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 452 7974

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2,5% + Áfa közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek