Takarék Ingatlan

Ingatlan értékesítés

 

Az adatlap kitöltésével igénybe veheti az Takarék Ingatlan Zrt. ingatlanközvetítői szolgáltatását. A megkeresést a küldés gomb megnyomásával tudja véglegesíteni. Megkeresésére kollégáink egy munka napon belül reagálnak és felveszik Önnel a kapcsolatot, kérésüknek, igényüknek megfelelően. 

 

A megrendelőlap kitöltésével segítünk Önnek álmai ingatlanjának megvásárlásában.

 

1. Ügyfél neve *

Kérem jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet esetén a teljes és rövid nevét is adja meg!

2. Megrendelő állampolgársága *
3. E-mail: *
4. Telefonszám (pl.: 06201234567): *
5. Személyi igazolvány száma *

Kérem cégbírósági nyilvántartásban szereplő jogi személy esetén cégjegyzékszámát, egyéb jogi személy esetén a létrejöttéről (nyilvántartásba vételéről, bejegyzéséről) szóló határozat számát vagy nyilvántartási számát adja meg.

6. Lakcím - Külföldi esetében a magyarországi tartózkodási helyet (pl.: 1111 Budapest, Fő utca 1.): *

Kérem jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet esetén székhelyének, külföldi székhelyű vállalkozás esetén magyarországi fióktelepének címét adja meg!

7. Milyen célból tölti ki űrlapunkat? *

8. Hol helyezkedik el ingatlan? *

Budapest
Vidék
Település

(Megye kiválasztása esetén kérjük jelölje meg a települést)

9. Milyen építésű az ingatlan? *
10. Milyen típusú az ingatlan? *
11. Mekkora az ingatlan alapterülete? *
12. Ingatlanban található szobák száma? *
Megjegyzés
Adatkezelési hozzájárulás *
Adatkezelési tájékoztató ** *
* compulsory field

** A személyes adatok kezelésének jogalapja önkéntes hozzájárulás,  az adatkezelés célját tekintve a termék, szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez kapcsolódik. A kezelt adatkör: a jelen nyilatkozatban meghatározott személyes adatok.

 

Az Adatkezelési tájékoztató letölthető innen.

 

A személyes adatokat a szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó tevékenységet végző munkavállalók és a közreműködők, megbízottak az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti esetekben harmadik személyek ismerhetik meg és a kezelt adatok ezen - adatkezelési hozzájáruláson továbbá törvényi rendelkezésen alapuló - személyi kör részére továbbíthatók. Az adatok kezelésének időtartamára a vonatkozó jogszabályokban foglalt időtartamok és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak az irányadók.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatosan a Takarékbank Zrt.,  a Takarék Jelzálogbank Zrt., a Takarék Ingatlan Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. a honlapján közzétett általános panaszkezelési eljárásrend szerint panasszal lehet  élni, továbbá az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott a hozzáféréshez való jog, a helyesbítéshez való jog, a törléshez ,,az elfedéshez való jog”, az adatkezelés korlátozásához való jog kezdeményezése is rendelkezésre álló joga az érintettnek. Az adatkezelésről és az érintett jogairól bővebben az Adatkezelési tájékoztatóból tájékozódhat.

 

Külön is felhívjuk szíves figyelmemét a Takarékbank Zrt., a Takarék Jelzálogbank Zrt., a Takarék Ingatlan Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. honlapján közzétett  részletes írásbeli adatkezelési tájékoztató tanulmányozására.

 

Egyebekben az Infotv.-ben, a 2016/679. számú Európai Parlament és Tanács által kibocsátott általános adatvédelmi rendeletben és más jogszabályokban foglalt rendelkezések az irányadók.

 

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 452 7974

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2,5% + Áfa közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek